Konsultacije

Ukoliko imate imate pitanja ili želite da zakažete konsultacije popunite formu ispod:

Vaše ime (obavezno)

E-mail (obavezno)

Tema

Vaša poruka

ŠTA PODRAZUMEVA KONSULTACIJA?

Konsultacija podrazumeva sklop Bahove cvetne terapije http://www.nadamarkovic.com/bahova-cvetna-terapija/ i metode energetske psihologije http://www.nadamarkovic.com/energetska-psihologija/, sve u svrhu da se klijentu pomogne sveobuhvatnim pristupom. Ukoliko klijent nije izričit u primeni ili jedne ili druge metode, ili ukoliko se lično ne odlučim za samo jedan princip – u konsultacijama koristim i jedan i drugi princip, i Bahovu cvetnu terapiju i metode energetske psihologije.

Konsultacija traje sat vremena.

Nakon svake konsultacije dobijate:

 • Detaljan rezime konsultacije sa uvidom u vaše stanje
 • Kombinaciju esencija za vaš specifičan problem na kom radimo
 • Vežbe za odgovarajući energetski centar koji je u disbalansu, uz frekvenciju koju slušate i afirmacije za taj centar
 • Algoritam meridijanske terapije ili popularno ,,tapkanja ukoliko nešto traži hitno reagovanje, tj ukoliko je problem intenzivan i akutan

Radimo na izmeni emocija, osećaja i stanja koja nas blokiraju: tuga, bes,strah,obeshrabrenost, nedostatak poverenja, napetost, strepnja, nervoza, anksioznost, emotivni zamor, posesivnost, sebičnost, osećaj beznadežnosti, melanholije, depresije,osećaj bespomoćnosti, trema, nedostatak samopouzdanja, agresija, osećaj da smo žrtva, manipulativnost i osećaj da nama neko manipuliše,očaj, utučenost, preterana osetljivost  itd.

Radi se na tri nivoa: mentalnom, telesnom i energetskom-emocionalnom.

 • mentalni nivo,sticanje uvida na nivou uma o tome koje su emocije u pitanju i koji je uzrok našeg emocionalnog reagovanja – kada se emocije javljaju i zašto; koje su to situacije koje ih provociraju, tj dovode do nastanka te emocije
 • telesni i energetski nivo-osećaj emocije u telu što je istovremeno i energetski nivo jer je u telu naša energetska anatomija (energetski centri i meridijani) u kojoj su zapamćena sva naša traumatična sećanja na koja reagujemo odredjenom emocijom, a kada nas nešto spolja asocira na neku situaciju koja je za nas bila bolna

Esencije i odgovarajuće energetske vežbe i tehnike meridijanske terapije nam pomažu da stvari korigujemo na energetskom nivou,tj. da se oslobodimo reakcije u telu (napetost, nervoza, pritisak, grč, lupanje srca) što je osnova svakog izlečenja. Isceljenjem date emocionalne blokade u telu menjaju se po automatizmu i naše misli i uverenja. Sada um radi iz balansa u telu. Um je balansiran samo kada je i telo balansirano. Naime, samo izmenom uma i načina mišljenja, izmenom uverenja, mi menjamo i neuronske puteve i načine telesnog reagovanja, ali to nije dovoljno i veoma je sporo. Potrebno je raditi i na energetskom/telesnom nivou, na nivou naše energetske anatomije kada mi direktno ulazimo u tu emocionalnu blokadu, u taj dogadjaj i tu emociju  i reprogramiramo je, tj prevodimo u svoju suprotnost, prevodimo je u željeno stanje. Na taj način mi menjamo naša sećanja, menjamo prošlost, menjamo emociju i vibraciju koju nosimo u vezi datog dogadjaja, on više nije problematičan. I samim tim OSEĆAMO MIR koji je uvek u telu. U tome nam pomažu Bahove cvetne esencije i odgovarajuće energetske vežbe i meridijanska terapija.

Radom na sva tri nivoa dakle pristupamo datom problemu i samo tako ga potpuno eliminišemo.

ŠTA DOBIJATE NAKON KONSULTACIJE?

 • Detaljan rezime konsultacije na email sa uvidom u vaše stanje
 • Kombinaciju esencija za vaš specifičan problem na kom radimo
 • Vežbe za odgovarajući energetski centar koji je u disbalansu, uz frekvenciju koju slušate i afirmacije za taj centar
 • Algoritam meridijanske terapije ili popularno ,,tapkanja” ukoliko nešto traži hitno reagovanje, tj. ukoliko je problem intenzivan i akutan
 • ******************************************

Na email dobijate uvid u vaše trenutno stanje i detaljne savete za izmenu navika kao i jednostavne tehnike kojima takodje svakodnevno možete da održavate svoju fizičku, mentalnu i emotivnu ravnotežu. Dobijate i detaljan opis svake od esencija koju ste dobili u vašoj ličnoj kombinaciji, način na koji deluje svaka esencija, kao i kakvu promenu možete da očekujete. Takodje dobijate odgovarajuće energetske vežbe, tapkanje odgovarajućih meridijana i vežbe tehnologije svesti za dati energetski centar, tj deo tela gde postoji blokada. To ostaje samo vama kao zapis i nešto što možete uvek da upražnjavate kao novu naviku.

U toku konsultacije koristim i meridijansku terapiju ili popularno ,,tapkanje. Ova terapija je primarno namenjena brzom oslobađanju od nesvesnih mehanizama koji su uzroci energetskih blokada. Radom na specifičnim meridijanskim tačkama, koristeći posebne algoritmove i sistem energetske psihologije omogućava se veoma brzo, efikasno i jednostavno balansiranje energetskog sistema. Nakon terapije možete ovaj jedinstveni algoritam svakodnevno da koristite jer šaljem snimljen algoritam vaše meridijanske terapije ili ,,tapkanja”kako se popularno zove.

KOLIKO TRAJE TERAPIJA I KOJA JE DINAMIKA KONSULTACIJA?

Preporučena dinamika konsultacija je nakon tri nedelje, tj pošto se ispije kombinacija esencija. Dakle, do postizanja poboljšanja, dinamika vidjanja je na tri nedelje, ali može i kraće ukoliko klijent zahteva ili nastupe intenzivne reakcije koje su veoma moguće u procesu čišćenja, tj prihvatanja jer se u procesu promene često javljaju veliki otpori iznutra kojih nismo ni svesni.

Kada će nastupiti poboljšanje je sasvim individualna stvar. Zavisno od dubine traume na kojoj se radi, kao i spremnosti i motivisanosti na promenu. Jednostavno, pravila ne postoje, ali je potreban rad od najmanje 2-3 meseca, za jedan aspekt/problem zbog koga ste se javili što podrazumeva kontinuiranu pokrivenost kapima i kontinuiran rad na odredjenom centru i meridijanu.Jer ako je nešto gajeno čitavog života, potrebno je i vreme da se to izmeni. Jedino što je sigurno je da se promena ne postiže preko noći. Bilo je slučajeva da se poboljšanje postigne već nakon prve, druge doze kapi I terapije, ali i slučajeva gde terapija traje 2 godine. Rad na sebi traje celi život I stvari koje se otkrivaju o sebi ne dešavaju se samo na kauču kod terapeuta, nego i sasvim spontano, ukoliko ste prisutni i ukoliko pratite sebe.  A terapeut je uvek tu da nastavite sa radom, ukoliko želite I nakon pauze ili prekinute terapije. Prosto, procesi koji se dešavaju u nama, prihvatanja, osvešćivanja, je nešto što se dešava do kraja života. Za nešto nam treba podrška I pomoć, za nešto ne. Sve zavisi da li želite da vam bude BOLJE ili SASVIM DOBRO.

DA LI SE KONSULTACIJE OBAVLJAJU I PREKO SKAJPA?

Da, svaka konsultacija je moguća i preko skajpa (nada.sremcevic), pa čak I putem simultanog dopisivanja bez direktnog kontakta jer ima slučajeva kada je ljudima lakše na taj način da se otvore I pričaju o svom problemu.