Nekada nije dovoljno biti lekar

Moja priča je počela da leči mene, a zatim i posetioce mojih predavanja, tek kada sam počela da je delim. Prvo predavanje, ali dosta stručnije i znatno proširenije za kolege lekare, psihologe i psihoterapute, održala sam u Moskvi prošle godine, a potom sam rešila da ga održim i u Srbiji. Verovala sam i verujem da moje lično iskustvo i znanje može da pomogne.

Iskustva i znanja koja smo razmenili na mom predavanju koje je održano 13. aprila u Flow centru, u Beogradu, bila su tako osnažujuća da sam rešila da ih podelim i na svom sajtu, te najavim predstojeće predavanje 1. juna u Flow centru.

Kada sam prvi put podelila svoju priču u Beogradu, želela sam da pružim osećaj ljudima da nisu sami. Na predavanju u Flow centru, ljudi su se po prvi put osetili kao da postoji još neko ko je osećao ono što oni osećaju, ili su osećali. Određena grupa posetilaca je kroz moju priču potvrdila da čoveka treba posmatrati kao celinu, dok su mnogi shvatili šta treba da promene prvo kod sebe, a zatim i kako da sebi pruže konkretnu pomoć uz moje konsultacije.

Hvala ti što postojiš! Posle svega onoga što sam čula od tebe mnoge stvari su mi postale jasne i uvidela sam gde sve grešim i na čemu treba da radim. Jako mi je prijalo tvoje izlaganje, ti si svetlost koja obasjava ljude koji lutaju u tami tražeći izlaz! Želim ti da uvek tako sijaš i prenosiš znanje i pozitivne vibracije ljudima!

Moja priča

Na svom prvom predavanju u Flow centru u Beogradu, pričala sam o svom iskustvu kako sam pobedila anksioznost, potisnut bes, ogroman strah, trnjenje i grčenje lica i tela. Zatim, šta sam sve koristila od tehnika, šta sam u tom procesu spoznala i koliko je to sve trajalo. Govorila sam i o emocijama, svesti i šta znači biti svestan i zašto je to bitno za naš život, zdravlje i blagostanje.

Dotakla sam se i energetske psihologije, toga šta je energetska anatomija čoveka i čemu ona služi, ali i šta je Bahova cvetna terapija i kako deluju Bahove kapi. Napravila sam poređenje o tome šta je klasična psihoterapija – kognitivno-bihevioralna i transakciona, a šta je koncept energetske psihologije.

Deo predavanja, posvetila sam i potiskivanju i čemu služi, i koliko je važna moć prihvatanja nasuprot potiskivanju, ali i šta zapravo znači prihvatiti sebe.

Predavanje Nekad nije dovoljno biti lekar je premašilo sva moja očekivanja. Bila sam donekle upoznata sa Nadinom pričom, ali sam tek na predavanju čula sve detalje i situacije u kojoj se našla i na koji način je uspela da pomognete sebi uz pomoć Bahovih kapi i energetske psihologije. Potvrdila sam ono što sam znala, a to je da je čoveka potrebno posmatrati kao celovito biće i tražiti uzrok svakog problema sa više različitih aspekata.

Njena priča nam daje nadu da je svaki problem moguće uspešno prevazići ali je na tom putu potrebno imati i nekoga ko će nas usmeravati na koji način je to najbolje da uradimo.

Svima bih preporučila da porazgovaraju sa Nadom jer je njena energija veoma smirujuća. Na predavanje sam došla umorna ali sam već u prvim minutima počela da se osećam prijatno kao da sam meditirala ili radila neke vežbe opuštanja.

Želim da Vam se zahvalim za sve, vi ste svetlost koje je u moju dušu pustila najdivnije zrake. Vi ste žena, zmaj, kraljica i neko ko zrači toplinom, ljubavlju i posebnom energijom. Hvala Univerzumu što nas je spojio.

Edukativno, zanimljivo, sve vreme je pažnja bila na visokom nivou, a to je naročito važno, jer je lična priča bila potka za sve ostalo. Bravo! Ja dolazim i sledeći put i dovodim sestru i sestrića.

Želim da ti se zahvalim na ovako inspirativnom predavanju! Tvoja iskrenost i želja da nam preneseš sopstveno iskustvo je očaravajuća. Bio je to dan transformacije, visokih vibracija i korisnih uvida, dan predivne energije!

Pridružite nam se na sledećem predavanju, 1. juna, u Flow centru u Beogradu

Ako i vi osećate da vas steže, da niste udobni u telu, da ste jako napeti, ljuti, uplašeni, da imate telesne simptome trnjenja, gušenja, a medicina kaže da je sve u redu, to je početak vašeg rada i istraživanja.

Dođite da podelimo iskustva – moje znanje i ogromno iskustvo u službi vašeg blagostanja. To putovanje je predivno, koliko god bolno bilo.

Sve dodatne informacije, možete dobiti na mojoj FB stranici. Možete mi pisati i na nadasremica@gmail.com.

No Comments Yet

Comments are closed