Kratko o odnosima

Mi vidimo – primećujemo samo ono što je naše,  ono što je postojalo u našem sećanju, u našem iskustvu. Ono što nije naše mi ne vidimo, ne primećujemo. Primetili ste da vas neki ljudi nerviraju, a da su drugi  neprimetni za vas. Ti prvi koji vas nerviraju predstavlju nešto što je nekada postojalo u vašem životu i što je bilo označeno kao uznemiravajuće i traumatično.I ostalo zapisano u našem energetskom matriksu, centrima i meridijanima.

Eto, zato mi reagujemo na druge ljude i situacije. Kada kažem ,,reagujemo”, mislim, osećamo neprijatne emocije. Zbog naših sećanja na koja telo reaguje odredjenom emocijom.

Dakle, vas odredjuju vaši odnosi. To ste vi. To je vaš energetski centar koji je u disbalansu jer nosi neko sećanje kao zapis.

I tako se meri i stepen napretka terapije, balansa centra koji je bio u disbalansu.U stepenu mira koji osećate kada pomislite na nekoga ili nešto što vam je bilo problematično.

Duhovnost nije meditirati sam na Tibetu. Duhovnost se vidi u odnosima. Odnosi odredjuju stepen našeg razvoja. Zato duhovnost nije ništa što je odvojeno od materijalnog.

No Comments Yet

Comments are closed